IniciNoticiesComerçAQUEST DIUMENGE ENGEGA L’ÚLTIM DIA DE LA FIRA MERCAT DEL RAM 2011

AQUEST DIUMENGE ENGEGA L’ÚLTIM DIA DE LA FIRA MERCAT DEL RAM 2011

L’últim dia de la fira ha obert les seves portes a les 10 del matí. Durant tot el dia trobareu exposició de motos clàssiques, a càrrec del Motoclub 7 i mig. Un dels seus membres ens parla sobre aquesta activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/fira-motos-antigas.mp3|titles=fira motos antigas]

També durant tot el dia hi haurà demostracions de treballs d’artesania, jocs de petanca, una gimcana del medi ambient a càrrec de la creu roja de l’alt Maresme, observació solar a càrrec del cercle astronòmic Tordera, Passejades a cavall o tallers de neules fetes a mà i demostració de Power Sharp, a càrrec de Taller Agrícola Tordera.

A les 10 del matí començarà fins a les 2 del migdia la quarta trobada de col·leccionistes de plaques de cava, a càrrec del club filatèlic Tordera. Enguany s’oferirà una placa commemorativa amb ampolla i placa oficial de la casa Alella Marfil Brut Nature. Josep Maria Valverde convida a tots els aficionats a participar de l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/fira-concurs-xapas.mp3|titles=fira concurs xapas]

A la mateixa hora, començaran tallers de reciclatge i dibuix, a càrrec de l’associació Obrim Pas. A les 11 Fesolada popular amb degustació de fesol del ganxet, a càrrec de la cooperativa Agrària La Baixa Tordera. A la mateixa hora Exhibició de salt de cavalls, també a les 11 taller d’elaboració de pa. A les 12 del migdia començarà la desfilada canina, a càrrec de l’associació d’amics dels animals del Maresme. La membre de l’entitat, Miriam Baños ens parla sobre aquest activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/fira-desfilada-canina.mp3|titles=fira desfilada canina]

A les 4 començaran sessions gratuïtes de fotodepilació, lipocavitació i fotorejuveniment, a l’estand de Salón de Vanguardia. A dos quarts de 5 exhibició de salt, a les 5 tallers de maquillatge i a la mateixa hora Activitats artístiques a càrrec de Foment Artístic Tordera, a la carpa. Mitja hora després estrena dels capgrossos de la classe dels gegants del CEIP Tordera i rebuda a l’entrada de la fira de la gegantona de Santa Coloma de Farners, cercavila i lliurament del tortell de Rams a l’estand dels geganters. Ens ha parla de tot plegat el cap de colla, Lluís Puig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/gegants_fira-del-ram.mp3|titles=gegants_fira del ram]

A les 6 de la tarda, taller de xocolata, a càrrec de Pastisseria Rodelias i Finalment a les 7 mostra d’activitats del casal de joves, a la carpa. Actuaran Noelia Haro i les seves alumnes, taller de dansa del ventre; Zande i Los Miembros de oro amb actuacions de Hip-Hop. A dos quarts de 9 es farà la cloenda de la Fira Mercat del Ram 2011.

ÚLTIMES NOTÍCIES