IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DEL MERCAT...

L’ASSOCIACIÓ FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DEL MERCAT DEL RAM.

L’Associació Foto Club Tordera, amb el suport de l’Ajuntament de Tordera, convoca el 1r Concurs Fotogràfic amb el tema: FIRA DEL MERCAT DEL RAM DE TORDERA 2011. Les fotos hauran de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana que és on es celebra l’esmentada Fira. També podran ser preses en els voltants del esmentat parc amb motius que hagin estat instal·lats per la Fira. Així ho explica el president i portaveu de l’entitat, Joan Martin Valls.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/concurs-foto-1.mp3|titles=concurs foto 1]

Totes les fotos deuran ser trameses via e-mail abans del dia 30 d’abril d’enguany, a la següent adreça electrònica: joanmartin@telefonica.net Totes aquelles persones que vulguin participar en el concurs, podran enviar un màxim de dues fotos en format electrònic *.JPG. Hi haurà un jurat d’admissió de fotos. En cas de no ser acceptada alguna de les trameses, es comunicarà per e-mail a l’autor en qüestió. Joan Martin Valls explica que el concurs està obert a tot amant de la fotogràfia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/concurs-foto-2.mp3|titles=concurs foto 2]

La setmana del 2 al 8 de maig, un jurat format per tres persones de reconeguda solvència dintre del món de la fotografia, emetrà el seu veredicte, aquest serà inapel·lable, i comunicat per e-mail a tots els participants. El dia de l’entrega dels premis, els guanyadors hauran de portar les seves fotos degudament emmarcades sota suport de paper fotogràfic a fi i afecte de poder ser exposades. Els premis seran els següent primer premi 250 euros i trofeu, segon 150 euros i trofeu i tercer 100 euros i trofeu.