IniciNoticiesComerçTORDERA S’ADHEREIX A LA XARXA D’EMPRENEDORS DEL MARESME.

TORDERA S’ADHEREIX A LA XARXA D’EMPRENEDORS DEL MARESME.

L’ajuntament de Tordera s’ha adherit a la xarxa d’emprenedoria del Maresme. En el marc de les Jornades Econòmiques a Pineda de Mar i l’Alt Maresme, tretze ajuntaments de la comarca han signat l’adhesió a la Xarxa.

Aquesta iniciativa, que promou conjuntament el Consell Comarcal del Maresme i el parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme, promou la creació d’una oferta conjunta dels serveis públics existents per donar suport a les persones emprenedores de la comarca que volen crear una empresa. La voluntat dels impulsors de la xarxa és proporcionar a través d’aquests serveis el “valor afegit” que els usuaris necessiten. Bernat Costas, és el regidor de promoció de la vila, de l’ajuntament de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/emprenedors-1.mp3|titles=emprenedors 1]

Bernat Costas ha explicat que les primeres accions de la xarxa serà la formació d’emprenedors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/emprenedors-2.mp3|titles=emprenedors 2]

El regidor de promoció de la vila ressalta que la situació dels emprenedors a Tordera, no és tant dolenta com es podria pensar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/emprenedors-3.mp3|titles=emprenedors 3]

De moment, i amb la perspectiva de noves adhesions, els municipis adherits a la xarxa d’emprenedors del Maresme, són Alella, Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, El Masnou, Pineda de Mar, Premià de Mar, Premià de Dalt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt i Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES