IniciNoticiesSocietatL’AGÈNCIA DE L’HABITATGE ENTREGA 10 PISOS AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE LLOGUER A...

L’AGÈNCIA DE L’HABITATGE ENTREGA 10 PISOS AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE LLOGUER A TORDERA

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya va sortejar ahir 10 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a l’avinguda dels Països Catalans i el carrer de Girona, al sector de Sant Jaume de Tordera.

Els habitatges van ser construïts per l’Institut Català del Sòl i seran administrats per l’Agència. Pertanyen a dos edificis, un de 66 pisos i un altre de 23 i la majoria ja estan lliurats. Després del sorteig d’ahir, només restaran pendents d’adjudicar 10 pisos més. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens recordava la pressió feta des de l’ajuntament per omplir definitivament aquest habitatges.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/llorens-pisos.mp3|titles=llorens pisos]

La superfície dels habitatges assignats és de 42 m2 a 57 m2. Hi ha 8 de dues habitacions i 2 de dos dormitoris. Les instal·lacions dels edificis inclouen una xarxa separativa d’aigües i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.

El passat mes de febrer, l’agència de l’habitatge ja va entregar una tretzena de pisos, que es destinaven a les persones afectades per la remodelació de la zona dels pisos blaus.