IniciNoticiesEntitatsEL REGIDOR, BERNAT COSTAS ANUNCIA QUE NO SERÀ EL CANDIDAT D’ERC A...

EL REGIDOR, BERNAT COSTAS ANUNCIA QUE NO SERÀ EL CANDIDAT D’ERC A LES MUNICIPALS.

El regidor Bernat Costas ha anunciat a través del seu bloc personal que no es tornarà a presentar com a candidat d’ERC a les properes eleccions municipals. Segons Costas, després de dos mandats com a cara visible del projecte d’Esquerra a Tordera ha arribat el moment de cedir el relleu.

El regidor recorda que durant aquest anys ha exercit funcions d’oposició i de govern, amb moments dolços i durs. Bernat Costas fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria a l’ajuntament.

Els propers mesos, Costas continuarà al capdavant de la regidoria de Promoció de la vila, on es reunirà amb les oficines de turisme dels municipis veïns per coordinar esforços. El regidor també vol lligar abans de finalitzar la legislatura la posada en marxa d’un mercat al veïnat de Sant Pere. Bernat Costas, que és el director de la fira mercat del Ram, està centrat en l’organització d’aquest esdeveniment que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’abril. En les properes hores, ERC farà públic el nom del cap de llista d’Esquerra en aquestes eleccions municipals a Tordera.