IniciNoticiesEsportsEL CAMP DE FUTBOL DE TORDERA ESTRENA SET NOUS VESTIDORS.

EL CAMP DE FUTBOL DE TORDERA ESTRENA SET NOUS VESTIDORS.

Des d’aquest cap de setmana, els camps de futbol de Tordera tenen set nous vestidors: quatre de futbol 7, dos de futbol 11 i un pels àrbitres. L’alcalde i el president del CF Tordera, acompanyats de regidors i membres de junta, van visitar les obres de millora de les instal·lacions.

Les obres també han servit per fer una nova oficina i canviar l’entrada al camp. El projecte inclou l’aplicació d’energies renovables amb la col·locació de diverses plaques solars. Els nous vestidors ajudaran a millorar el funcionament diari dels dos camps de futbol. El regidor d’esports, Rafel Matas assegura que les noves instal·lacions representaran una millora important per els esportistes torderencs.

El CF Tordera compte amb una vintena d’equips. En dies de partit, aquesta quantitat es pot arribar a doblar. Les noves instal·lacions també seran de gran ajuda els dies del Memorial Barceló, que es celebrarà el mes de juny. L’obra feta per l’ajuntament ha costat 225.000 euros provinents del fons estatal d’ inversió local 2010.