IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL FINS AL 28 DE FEBRER, L’EXPOSICIÓ DE...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL FINS AL 28 DE FEBRER, L’EXPOSICIÓ DE FIBRACOLOR.

Ja són molts els torderencs que han visitat a la biblioteca, l’exposició “Del camp a la indústria, un exemple: Fibracolor”. Aquesta mostra tracta la transformació de Tordera des de la vida agrària i ramadera fins a la implantació de la indústria amb l’arribada de Fibracolor.

L’exposició consta de 18 plafons amb unes 350 fotografies, 7 plafons amb textos explicatius de cada tema, escrits per en Joaquim Haro i un espai amb mobiliari, documents, objectes i materials diversos que s’utilitzaven a l’empresa i notícies publicades a la premsa. El regidor de cultura, Josep Llorens es mostra content davant la gran afluència de torderencs en l’exposició.

Durant l’horari de visita de l’exposició es projecta un audiovisual que conté l’enregistrament de veu d’algunes persones que hi van treballar, així com també algunes imatges que ens ajuden a emmarcar els comentaris de les persones entrevistades.
Cada dia a les 19:00h, es projecta un recull d’imatges en moviment enregistrades als anys 60 de les festes i activitats diverses que es desenvolupaven a l’empresa i on hi solia participar la gent del poble.

L’exposició es podrà visitar fins el 28 de febrer, totes les tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20:30h, els matins de dijous a dissabte de 10h a 13h.