IniciNoticiesSocietatUNS DESCONEGUTS TRENQUEN EL SISTEMA D’ENLLUMENAT DEL PASSEIG FLUVIAL DE TORDERA

UNS DESCONEGUTS TRENQUEN EL SISTEMA D’ENLLUMENAT DEL PASSEIG FLUVIAL DE TORDERA

Fa unes setmanes, uns individus van trencar les plaques solars que produïen l’enllumenat del passeig fluvial del Riu Tordera. Un acte de vandalisme, que se suma a d’altres com la trencada de vidres en el pont de ferro o les pintades en el centre del poble. Respecte, a les llums del passeig fluvial, el tram mes afectat va del Torho fins a la zona del mercat. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet assegura que s’està buscant alguna manera d’evitar aquest vandalisme.

Cal recordar, que el passeig fluvial és un passeig de 4 quilòmetres, que comença a la desembocadura de la riera de Vallmanya (també coneguda com Can Roquet) i acaba a la zona de La Roca, prop de la empresa Torho. Carles Aulet, apunta que el vandalisme en aquesta zona representa també un perill per els ciutadans.

D’altra banda, la Policia Local va identificar la setmana passada els dos autors de les pintades a les façanes i al mobiliari urbà de Tordera. Es tracta de dos joves de Tordera, un d’ells menors d’edat. La Policia ha obert diligències per avaluar els danys ocasionats i poder aplicar la sanció establerta per l’ordenança de civisme i convivència.