IniciNoticiesCulturaEL PROPER 15 DE FEBRER FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR AL...

EL PROPER 15 DE FEBRER FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR AL CASAL ARTÍSTIC QUE EL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA DURANT LA SETMANA BLANCA.

El Teatre Clavé finalitzarà el proper dimarts 15 de febrer el període d’inscripcions per participar a la primera edició del Casal Artístic, un espai lúdico-formatiu que combina l’educació on el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. El Casal Artístic es durà a terme des del dilluns 28 de febrer fins al divendres 4 de març. El director del teatre clavé, Josep Navarro assegura que el casal és una proposta innovadora.

La primera edició del Casal Artístic es divideix en dos torns horaris: un de matí (de 9 a 13h), obert a infants amb coneixements o no de qualsevol de les quatre disciplines artístiques; i un torn de tarda (de 17 a 19h) pensat per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé que participaran en sessions d’especialització en la disciplina escollida. Josep Navarro ens explica algunes de les activitats que es desenvoluparan durant el casal artístic.

Les inscripcions per participar al Casal Artístic es poden fer fins al 15 de febrer de manera presencial al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10 a 1 i de 5 a 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES