IniciNoticiesEducacióUNA QUARANTENA D’ESTUDIANTS DE TORDERA PARTICIPEN EN TALLERS D’EMPRENADORIA I AUTOOCUPACIÓ.

UNA QUARANTENA D’ESTUDIANTS DE TORDERA PARTICIPEN EN TALLERS D’EMPRENADORIA I AUTOOCUPACIÓ.

El Maresme Centre de Negocis ha organitzat durant l’últim trimestre de l’any passat tot un seguit de tallers sobre l’emprenedoria i el món de l’autoocupació, en el que han participat més de 700 alumnes de batxillerat i cicles formatius de la comarca.

El projecte, que té el suport del Consell Comarcal del Maresme i de la Diputació de Barcelona, pretén acostar als joves el món de l’autoocupació quan són a punt d’abandonar una etapa educativa presentant el treball per compte propi com una alternativa viable i de futur. La tècnica responsable del programa, Natalia Montoya explica els objectius dels tallers.

En total s’han realitzat 42 tallers pels quals han passat alumnes que cursen els seus estudis en 11 centres docents de 9 municipis de la comarca. Entre ells hi ha hagut 38 alumnes de Tordera, de l’institut Lluís Companys. Des del Maresme centre de negocis estan molt satisfets dels resultat dels tallers.

Degut a la valoració positiva que ha tingut l’experiència, el Maresme Centre de Negocis es planteja tornar-la a repetir aquest 2011.

ÚLTIMES NOTÍCIES