IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE FESTES OBRE LES INSCRIPCIONS PER AL CONCURS DE DISFRESSES...

LA REGIDORIA DE FESTES OBRE LES INSCRIPCIONS PER AL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES DE TORDERA.

Tordera celebrarà el dia 5 de març el concurs i la rua de disfresses del Carnestoltes. Per aquest motiu, la Comissió de Festes ja ha publicat les bases de participació que es poden consultar a la pàgina www.tordera.cat.

Les inscripcions es podran fer fins al dia 1 de març a l’Ajuntament de Tordera, a les oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres d’11 a 14h. No s’admetrà cap inscripció a partir d’aquesta data ni tampoc es faran inscripcions de cap categoria el mateix dia de la rua. Escoltem la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

Com cada any, el concurs de disfresses estableix  les categories: individual, petit grup (format per un col·lectiu de 2 a 8 persones), grup (format per un col·lectiu de 9 a 20 persones), comparsa (formada per un col·lectiu de 21 a 40 persones), comparsa (amb distintiu verd, formada per un col·lectiu superior a les 40 persones) i finalment la categoria de disfresses en el lloc de treball (per la qual el jurat passarà el dia 5 de març, de les 11 a les 13h aproximadament, pels establiments que s’hagin inscrit i valorarà  tant les disfresses com els elements d’ambientació del local). Maria Angels Cayró ens explica petites novetats en les categories infantil i petits grups.

Un any més, hi haurà tres premis per a cada categoria, així com ajuts econòmics per a les categories de comparses. Com l’any passat, el recorregut del Carnestoltes sortirà des de l’Avinguda dels Països Catalans, travessarà tot el Camí Ral fins a Plaça la Concòrdia i pujarà fins a la plaça de l’Església on es celebrarà el lliurament de premis.