IniciNoticiesPolíticaJOAN CARLES GARCIA PER CIU, CONXITA RODRIGUEZ PER PSC I BERNAT COSTAS...

JOAN CARLES GARCIA PER CIU, CONXITA RODRIGUEZ PER PSC I BERNAT COSTAS PER ERC SÓN DESIGNATS PELS SEUS RESPECTIUS PARTITS PER SER CONSELLERS COMARCALS.

Els partits polítics de la comarca del maresme, van designar la setmana passada els consellers comarcals de cara la propera legislatura. La designació dels consellers comarcals s’ha fet sense tenir encara cap pacte tancat per formar govern. Entre els consellers comarcals, destaca la presència de tres torderencs són el cas del regidor republica Bernat Costas, que va aconseguir entrar a l’ajuntament de Tordera i ara passarà a formar part d’ERC al consell comarcal. Bernat Costas, ens valorava l’entrada al consell comarcal del maresme, com a molt positiva.

Conxita Rodriguez, portaveu del PSC a Tordera, torna a repetir com a consellera comarcal. Rodriguez es mostra satisfeta per la feina realitzada els darrers anys al consell comarcal i explica el procediment d’elecció per part del psc dels consellers.

CiU del Maresme situa en primera línia de sortida l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. Garcia, que ha fet el millor resultat de CiU al Maresme i ha renovat la majoria absoluta, va ser designat candidat a la presidència del Consell per CiU. Garcia valorava satisfactòriament la seva aposta per ser el futur president de la comarca.

La constitució del nou Consell Comarcal es pot allargar encara setmanes a causa dels recursos presentats pels partits per la política sobre la llei que s’ha d’aplicar en la designació de conseller, si l’antiga o la nova aprovada pel PSC, ERC, ICV i PP. Aquest temps serà aprofitat per tancar un acord i ERC encara no vol tancar la porta a formar un govern amb qualsevol partit. Bernat Costas ens parlava sobre les diverses opcions que tempteja el seu partit.

La socialista Conxita Rodriguez, creu que l’opció més lògica seria el pacte d’esquerres que ha governat fins al moment el consell comarcal.

L’alcalde de Tordera i designat per CiU a la presidència del consell comarcal, creu que el consell comarcal necessita un canvi de mentalitat, en un sentit més municipal.

El partit popular del Maresme, és l’única força que encara no s’ha pronunciat sobre els seus consellers comarcals.

ÚLTIMES NOTÍCIES