IniciNoticiesMedi ambientLA POLICIA LOCAL DE TORDERA, BLANES I PALAFOLLS PARTICIPARAN LA SETMANA VINENT...

LA POLICIA LOCAL DE TORDERA, BLANES I PALAFOLLS PARTICIPARAN LA SETMANA VINENT EN UN CURS D’INTERVENCIÓ AMBIENTAL.

La setmana que ve es farà a Palafolls un curs d’intervenció ambiental per a policies locals dels municipis de Palafolls, Blanes i Tordera. Aquests cursos els promou la Diputació de Barcelona en considerar que els policies locals són, pel seu coneixement dels municipis, unes persones molt indicades a l’hora de detectar qualsevol anomalia o infracció en matèria de medi ambient.

El curs d’intervenció ambiental per a policies locals, organitzat pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Palafolls es realitzarà del 1 al 4 de juliol i es portarà a terme al Centre de Música i Dansa del carrer Major de Palafolls. Al curs hi prendran part agents de la policia local de Palafolls, Malgrat de Mar i Tordera, i s’obrirà amb un acte presidit per l’alcalde de la població, Valentí Agustí, i pel cap del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Domènec Cucurull. El coordinador del curs i cap de la policia local de Palafolls, Marc Peña, ens explica el contingut de la trobada i el seu objectiu.

El coordinador i cap de la policia local, Marc Peña, recorda que la preservació del medi ambient és responsabilitat dels usuaris que l’utilitzen.

En aquest curs i participaran els dos agents de la policia local de Tordera destinats a l’unitat rural. Els membres de la policia local de Tordera han participat des del gener a juny d’aquest any en 4 cursos de formació entre ells: tractament amb immigrants, tècniques pràctiques d’actuació policial, legislació en matèria de trànsit, mediacions somàtiques. A partir del setembre i fins a finals d’any els agents de la policia local participaran en 5 cursos més que tractaran la normativa i protocol d’actuacions, control i educació ambient, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES