IniciNoticiesComerçS'APROVA LA NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA MERCAT DEL RAM 2011.

S’APROVA LA NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA MERCAT DEL RAM 2011.

La Regidoria de Promoció de la Vila treballa des de fa setmanes en l’organització de la propera edició 2011 de la Fira Mercat del Ram de Tordera, que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’abril al parc Prudenci Bertrana.

L’Ajuntament de Tordera ha aprovat recentment la normativa de participació i ha posat a la disposició de les empreses interessades el formulari d’inscripció per participar-hi. El director de la fira, Bernat Costas augura bones expectatives per aquesta edició.

Per promoure la participació a la Fira, i tal com s’ha fet en edicions anteriors, l’organització ha establert una sèrie de bonificacions per als expositors: per als empresaris i comerciants de Tordera, per als expositors del sector de l’automoció i per a tots aquells que promoguin activitats que s’incloguin al programa d’actes de la Fira.

Una vegada recepcionades les inscripcions dels expositors, l’organització definirà els espais que ocuparan i concretarà el programa d’activitats de lleure que es duran a terme dins el recinte firal.

ÚLTIMES NOTÍCIES