IniciNoticiesCulturaEL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA CELEBRA AMB LA COMPANYIA DELS TORDERENCS EL SEU...

EL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA CELEBRA AMB LA COMPANYIA DELS TORDERENCS EL SEU 25è ANIVERSARI AMB UN CONCERT DE SARDANES A CÀRREC DE LA COBLA CIUTAT DE GIRONA

La colla sardanista Antaviana va celebrar ahir els seu 25è aniversari amb un concert de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona. La sala gran del teatre clavé es va omplir de gom a gom per escoltar sardanes com “en recordança a l’amic” de Jordi Paulí, “Quan tot quedi lluny” de Enric Ortí o “Baixant de la font del gat” d’Enric Morera, entre moltes altres. El concert dividit en dues parts, va comptar amb l’actuació de les colles Antaviana Jove i Antaviana. El portaveu de la colla Antaviana, Enric Lleonart valorava així l’acte commemoratiu.

A partir d’ara, Enric Lleonart assegura que el futur de la colla antaviana és inestable.

A banda del concert, els assistents van poder visitar una exposició fotogràfica dels 25 anys de la colla.

Al llarg de la seva historia, la colla Antaviana ha aconseguit 5 campionats i 7 subcampionats de Catalunya en la categoria de Punts Lliures. També és rellevant el tercer lloc del campionat de Lluïment assolit l’any 2005 i revalidat el 2006, la millor posició que ha fet mai la colla. Als èxits de la colla gran també s’hi han d’afegir altres resultats importants de la colla juvenil Antaviana Jove, recuperada recentment.

ÚLTIMES NOTÍCIES