IniciNoticiesEntitatsLA COOPERATIVA AGRÀRIA, L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, ELS AMICS DELS CAVALLS, LA COLLA...

LA COOPERATIVA AGRÀRIA, L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, ELS AMICS DELS CAVALLS, LA COLLA DE GEGANTERS I L’AJUNTAMENT DE TORDERA HAN ORGANITZAT UN PROGRAMA D’ACTIVITATS FESTIVES PER PROMOURE LA FESTA DE SANT ANTONI ABAT.

Tordera celebrarà aquest dissabte 22 de gener la festa dels Tres Tombs, emmarcada a la celebració de Sant Antoni Abat, patró dels animals. Enguany, els organitzadors han decidit canviar de data la celebració, que tradicionalment es feia coincidir amb el dia de sant antoni abat, per ara traslladar les activitats el dissabte. Així ho explica el president de la cooperativa agrària i regidor de pagesia, Carles Aulet.

Així aquest dissabte, a les 9 del matí hi haurà una concentració de cavallistes al parc Prudenci Bertrana. A dos quarts de 11 començarà una cercavila de cavalls que passarà pels carrers Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, Països Catalans, carrer Girona, camí Mas Martí, camí Ral i arribarà a la plaça de l’Església.

A les 11:30h començarà els Tres Tombs amb el recorregut que sortirà des de la plaça de l’Església i passarà per plaça de la Concòrdia, camí Ral, carrer Sant Ramon, Ciutadans i de nou plaça Església. Escoltem Carles Aulet.

A les 12 hi haurà la missa en honor a Sant Antoni Abat i com cada any, a dos quarts de 1, tindrà lloc la benedicció dels animals, que en aquesta ocasió es farà a la mateixa plaça de l’Església. Al finalitzar la benedicció la Cooperativa farà un obsequi a tots els participants. A les 2, hi haurà el dinar de germanor organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera (per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la Cooperativa Agrària). Amb aquests actes, l’organització ha volgut recuperar i donar major rellevància a la festa de Sant Antoni per recordar, entre d’altres, el passat agrícola i ramader de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES