IniciNoticiesCulturaEL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA CELEBRA EL SEU 25è ANIVERSARI AMB UN CONCERT...

EL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA CELEBRA EL SEU 25è ANIVERSARI AMB UN CONCERT DE SARDANES AL TEATRE CLAVÉ A CÀRREC DE LA COBLA CIUTAT DE GIRONA

Un concert de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona és un dels actes de celebració dels 25 anys del Grup Sardanista Antaviana, entitat amb una estreta vinculació al municipi de Tordera. El concert serà el proper diumenge 23 de gener a partir de les 6 de la tarda al Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació de les colles Antaviana Jove i Antaviana, a més d’una exposició fotogràfica que es farà el mateix dia al Teatre Clavé. Escoltem el membre de la colla, Enric Lleonart.

El passat mes de desembre, dins el programa el Matí de Sardanes de Ràdio Tordera, els oients van escollir una de les sardanes que s’interpretaran el proper diumenge en el concert. L’escollida va ser “Quan els ulls es tanquen”,de Jordi Feliu. Al llarg d’aquests 25 anys d’història, la colla Antaviana ha aconseguit 5 campionats i 7 subcampionats de Catalunya en la categoria de Punts Lliures. També és rellevant el tercer lloc del campionat de Lluïment assolit l’any 2005 i revalidat el 2006, la millor posició que ha fet mai la colla. Als èxits de la colla gran també s’hi han d’afegir altres resultats importants de la colla juvenil Antaviana Jove, recuperada recentment. Enric Lleonart, fa balanç d’aquest anys d’historia.

El concert commemoratiu serà aquest diumenge, 23 de gener, a les 6 de la tarda. L’activitat és gratuïta però ja s’han esgotat totes les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES