IniciNoticiesLa residència Nazaret de Malgrat de Mar concentrarà els pacients de llarga...

La residència Nazaret de Malgrat de Mar concentrarà els pacients de llarga estada fins ara atesos a l’Hospital de Calella

La unitat de llarga estada del centre Nazaret disposa de 21 llits, i hi ha 21 llits més de la Unitat de Convalescència

El Departament de Salut ha incorporat la residència Nazaret de Malgrat de Mar com a Centre d’Atenció Intermèdia, on s’atendran els nous pacients de llarga estada que fins ara ingressaven a l’Hospital Sant Jaume de Calella. La unitat de llarga estada del centre Nazaret disposa de 21 llits, i hi ha 21 llits més de la Unitat de Convalescència. Tot i la incorporació a la Regió Sanitària de Girona, Nazaret mantindrà una part com a residència per a persones grans. Pel que fa als pacients de llarga estada que ara estan a l’Hospital de Calella, hi seguiran fins que rebin l’alta o el trasllat a una residència. Aquest hospital reconvertirà la vintena de llits alliberats en places per a pacients convalescents i cures pal·liatives.

En conjunt, Salut destaca que aquesta redistribució permetrà créixer un 61% en nombre de llits d’atenció intermèdia a tot l’Alt Maresme i passar dels 69 actuals fins a un total de 111 -comptant els subaguts, llarga estada, mitjana estada polivalent, convalescència i pal·liatius-.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES