IniciNoticiesEducacióEs celebra amb èxit la cloenda del projecte d’educació viària a les...

Es celebra amb èxit la cloenda del projecte d’educació viària a les escoles

Aquesta setmana s’ha fet entrega dels diplomes acreditatius

Aquesta setmana s’ha celebrat la cloenda del projecte d’educació viària que culmina dissabte amb la diada d’emergències. Els alumnes de 3r de Primària de les escoles de Tordera han après les normes vials i han aplicat els coneixements de mobilitat segura al nou circuit vial.

Durant el curs els alumnes han après, de manera teòrica i a base de jocs, les principals normes de seguretat a la via pública, així com les actituds cíviques que cal fomentar quan anem a peu o amb bicicleta. 

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, acompanyada per la regidoria de seguretat, Nàdia Cantero i l’agent de Policia Local de Tordera encarregat de la formació han fet entrega dels diferents diplomes acreditatius del curs.

Segons la regidora de Seguretat, l’edició 2024 acabarà dissabte amb l’entrega dels premis del concurs de dibuix del projecte de l’Educació de mobilitat segura.

Nàdia curs educació vial

“la cloenda l’hem fet en el circuit vial situat a la mullera”

El projecte compta amb la participació dels alumnes de 3r de primària de les escoles de Tordera i la voluntat és consolidar-ho en els propers anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES