IniciNoticiesCulturaL'obra de Josep Pedrals, protagonista a la Mirada del Poeta 2024

L’obra de Josep Pedrals, protagonista a la Mirada del Poeta 2024

Avui es farà una xerrada de presentació amb la presència del mateix poeta

Aquest divendres 24 de maig a les 19:00h tindrà lloc la xerrada de presentació del poeta Josep Pedrals a la Biblioteca de Tordera. Una bona oportunitat per conèixer de ben a prop Pedrals i la seva obra, així com algunes pinzellades La Mirada del Poeta d’enguany.

La Mirada del Poeta 2024: Un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de Josep Pedrals.

Aquest any, la Mirada del Poeta ens ofereix una experiència participativa i reflexiva en les paraules i les diferents formes que adapten, a través de l’obra del poeta Josep Pedrals.

Aquesta vuitena edició l’esdeveniment es consolida com a acte de referència en matèria de poesia i arts escèniques; parlem d’una passejada que combina la poesia i les arts escèniques, creant un itinerari que té com a eixos la proximitat i la transversalitat.

El recorregut es durà a terme a través de diversos equipaments i espais del municipi, formant un veritable mapa poètic. En aquest mapa, participen diferents col·lectius socials a través de diferents instal·lacions artístiques. La Mirada del Poeta no és només un esdeveniment cultural, sinó també un projecte de cohesió social.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES