IniciNoticiesEsportsEls torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny guanyen la prova de resistència...

Els torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny guanyen la prova de resistència de BTT a la categoria júnior/elit/sub23

Van completar 3 hores de cursa amb 23 voltes on van aconseguir també la segona posició a la classificació general. La prova es va celebrar a Lloret de Mar

Per primer cop, els torderencs Hervé Manresa i Marc Xampeny van participar en la prova de resistència de BTT celebrada a Lloret de Mar. A la categoria parelles dins del grup júnior/elit/sub23 van aconseguir la primera posició en completar les 3 hores de cursa amb 23 voltes i la segona posició a la classificació general. Actualment, tots dos formen part del club SG Bike Collective de Sant Gregori. Els joves torderencs es mostraven satisfets pels resultats en una prova llarga i exigent.

Marc i Hervé 1

Xampeny explica com estava estructurada i es va decidir la classificació en les últimes voltes.

Marc i Hervé 2

El circuit era nou per ells, ja que aquesta prova de Lloret no l’havien fet mai. Hervé Manresa apuntava que van anar a provar un dia abans de la cursa.

Marc i Hervé 3

Porten des del febrer competint cada cap de setmana, sobretot estan focalitzats en competir en la Shimano Super Cup a nivell territorial d’Espanya però amb nivell Internacional i també en la Copa catalana internacional.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES