IniciNoticiesEsportsLa final de la Champions Femenina es podrà seguir al local social...

La final de la Champions Femenina es podrà seguir al local social de la Penya Barcelonista de Tordera

Aquest dissabte l’entitat blaugrana obre a tots els torderencs i torderenques l’oportunitat de gaudir d’un gran partit entre el Barça femení i l’Olympique de Lió a partir de les 18h de la tarda 

Després de guanyar la Copa, el FC Barcelona aspira a la seva tercera Champions League Femenina amb la possibilitat d’enterrar els dimonis del passat. Aquest dissabte a les 18h les blaugranes lluitaran per aconseguir una vegada més aquest títol europeu. Serà contra l’Olympique de Lió, el club que més vegades l’ha guanyat i que va ser la bèstia negra de les culers a les dues finals que han perdut. Bilbao serà l’escenari d’aquest enfrontament, però des del nostre municipi també es podrà seguir, ja que la Penya Barcelonista de Tordera, un any més, ha organitzat una trobada per veure’l al local social. Ho explica el president de l’entitat torderenca, Lluis Agell.

Lluis Agell

“aquest any per tema d’horari no hi haurà dinar”

L’entrada té un preu de 2 euros on també s’inclou una porra. Els pagaments anticipats es poden fer presencialment a la Penya o a través de Bizum (600 45 01 67). Durant la tarda de dissabte de 18h a 20h, també es realitzarà una campanya especial de nous socis i sòcies. Tots aquells que vulguin podran formar part de la Penya Barcelonista de Tordera per 15 euros.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES