IniciNoticiesEsportsEl torderenc Oscar Pavón participarà dissabte en l'Open de Madrid Master

El torderenc Oscar Pavón participarà dissabte en l’Open de Madrid Master

El coordinador i mestre del TKD+Tordera competirà per primera vegada en la modalitat TK4 per equips juntament amb 2 catalans i un madrileny. La prova serà d’un alt nivell, ja que és internacional

Després d’uns anys sense competir, el torderenc Oscar Pavón torna als tatamis. Ho farà aquest pròxim dissabte en una competició d’alt nivell com és l’Open de Madrid Master, una prova internacional per esportistes a partir de 41 anys. Pavón participarà en una modalitat molt nova a Espanya, el TK4 per equips. Consisteix a enfrontar-se a l’hora un equip de 4 persones cadascun d’un pes diferent, contra un altre equip. L’assalt dura 1 minut i el resultat serà acumulatiu. L’Oscar Pavón forma un grup juntament amb 2 catalans i un madrileny. Pel torderenc serà la primera vegada que competeixi en un format així. Ell mateix ho explicava.

Oscar Pavón master 1

Una competició amb molta intensitat on Pavón destaca l’alt nivell, entre d’altres, de la selecció dels Estats Units.

Oscar Pavón master 2

“la gent que ve de fora està molt preparada i entrenada”

Oscar Pavón ja fa mesos que es prepara per aquesta cita tan exigent. De fet, va pujar al podi el diumenge passat en el Campionat de Catalunya Master després de 9 anys sense competir. Va quedar tercer, igual que dos alumnes del TKD+Tordera en el trofeu absolut: en Marc Miranda i l’Àlvaro Roldàn. Els altres 3 esportistes de l’entitat que també van participar, no van poder penjar-se cap medalla.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.