IniciNoticiesComerçEl centre logístic de Bershka atura l’activitat durant 24 hores per exigir millores...

El centre logístic de Bershka atura l’activitat durant 24 hores per exigir millores en les condicions de treball

El 100% de treballadors del centre ubicat a Palafolls a tocar de Tordera van secundar dimarts l’aturada

Ni una sola peça de la marca Bershka va sortir aquest dimarts del seu únic centre logístic al món, el qual s’ubica a Palafolls a tocar de Tordera. Els operaris de magatzem de la marca d’Inditex han secundat al 100% la vaga convocada per exigir millores en les condicions de treball.

El conflicte laboral va esclatar per la manca d’entesa entre la direcció de la signatura de moda i el comitè d’empresa, on hi ha representats tant CCOO com UGT respecte a la quantia de la millora de les retribucions. La filial d’Inditex està disposada a millorar el salari dels empleats del centre logístic, però sense arribar a les xifres exigides per la plantilla.

Els treballadors demanen una millora del 18% i la companyia es queda al 14,2%. És el principal punt d’enroc de la negociació que s’espera reprendre els propers dies. 

La plantilla de Bershka es manifestarà aquest dissabte quan tindrà lloc una protesta a la porta de la principal botiga del grup a Barcelona, ​​situada al bell mig del carrer Porta Ferrissa , al centre de la ciutat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.