IniciNoticiesPolíticaEl torderenc Joan Grimal i Grèbol ocupa el 74è lloc a la...

El torderenc Joan Grimal i Grèbol ocupa el 74è lloc a la llista d’Aliança Catalana per Barcelona

El torderenc és militant del partit i confia que aconsegueixin representació al parlament

El partit Aliança Catalana ha aconseguit els avals necessaris per presentar-se a les eleccions del 12-M.

Entre els membres de la llista a la demarcació de Barcelona hi trobem el torderenc, Joan Grimal i Grèbol que ocuparà el número 74 de la candidatura.

Silvia Orriols batllesa de Ripoll i presidenta de la formació es presentarà com a cap de llista per Girona, i no per Barcelona. Encapçala la llista de Barcelona, Lluís Areny, un militant del partit de Sant Quirze del Vallès. Com dèiem, el militant torderenc Joan Grimal ocuparà un lloc testimonial a la llista, la posició 74. Ell mateix es considera un actiu important del partit i creu que pot ajudar en la difusió del programa d’Aliança Catalana.

Grimal AC 1

“com a torderenc vull accentuar que AC té presÈnCIA a tot el territori”

El número dos per Barcelona hi ha Jordi Aragonès, considerat l’ideòleg del partit; és cosí del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

La formació es defineix per la seva defensa a ultrança de tres eixos: el nacionalisme català, ja que és un partit obertament independentista; la lliure economia de mercat i la regulació de la immigració en clau altament restrictiva. Escoltem Joan Grimal.

Grimal AC 2

Aliança Catalana entraria al Parlament de Catalunya, segons diverses enquestes sobre la intenció de vot de cara al 12 de maig. El partit que encapçala Sílvia Orriols frega en diversos sondejos el 3% necessari per formar part de la cambra catalana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES