IniciNoticiesEsportsDiumenge el CPTordera té una nova oportunitat d’assegurar-se la permanència a l’OK...

Diumenge el CPTordera té una nova oportunitat d’assegurar-se la permanència a l’OK Lliga Plata

Serà al Parroquial a les 12:15h contra el Manlleu. La resta de primers equips també juguen a Tordera. El primer equip de futbol ho farà dissabte contra el Marca de l’Ham, el sènior masculí del CEEB Tordera juga dissabte i diumenge contra Vilassar i Sant Gregori i el Futsal Tordera es veu les cares amb el Mollet

Les instal·lacions esportives de Tordera acolliran tots els partits dels primers equips en aquesta nova jornada. El primer enfrontament serà el que es viurà al municipal d’esports entre el CFTordera i el Marca de l’Ham. Tots dos estan en la zona de descens i ho tenen molt difícil per salvar-se. Al conjunt torderenc se li resisteix la victòria, però intentarà acabar els últims de lliga amb bones sensacions. El partit començarà a les 17:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i al canal de Youtube.

El sènior masculí del CEEB Tordera té doble jornada contra rivals directes al pavelló dels països catalans. Dissabte els torderencs s’enfronten al CB Vilassar de Dalt a les 17:30h de la tarda, i diumenge juga contra el CB Sant Gregori a les 19:45h. En cas de guanyar els dos partits, el CEEB Tordera continuaria viu per optar a quedar segon i pujar a primera catalana.

En hoquei patins, el CPTordera té una nova oportunitat d’assegurar-se la permanència a l’OK Lliga Plata en el Parroquial. L’objectiu de l’equip és guanyar aquest diumenge contra el Manlleu per afrontar els dos últims partits contra els equips gallecs amb els deures fets. El duel serà a les 12:15h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i al canal de Youtube.

Finalment, el Futsal Tordera també juga diumenge en el Parroquial, però a les 18:00h de la tarda contra el Mollet. Correspon a la jornada 25 a segona divisió catalana.   

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES