IniciNoticiesEsportsEl palmarès de la jove torderenca Clàudia Carrión s’amplia amb una medalla...

El palmarès de la jove torderenca Clàudia Carrión s’amplia amb una medalla de bronze a la Copa del Món i una de plata al campionat de Catalunya per parelles

La patinadora segueix sumant èxits tant a nivell individual, en parella i en grup

La jove torderenca Clàudia Carrión brilla en la Copa del Món de patinatge artístic. D’Alcoi al Brasil. Sense pausa, la Clàudia va finalitzar el Campionat d’Espanya de quartets per focalitzar-se en poques hores en una de les proves més importants que ha tingut fins ara, competir contra les millores patinadores del món, en la World Cup. Per la torderenca, convocada amb la selecció espanyola, era la seva primera participació i el resultat ha sigut immillorable. Tercera del món en la modalitat juvenil solo dance. Ella mateixa es mostrava molt contenta per haver pujat al podi i de l’experiència viscuda.

Claudia Carrión 1

“m’ho vaig passar molt bé. Això em farà créixer”

La tercera posició en la World Cup va ser el resultat de la suma de les puntuacions dels 2 discos que va defensar davant els jutges. Carrion exposa les històries que va representar.

Claudia Carrión 2

Un cop va tornar, va participar en el Campionat de Catalunya per parelles de dansa aconseguint una segona posició en la categoria júnior. La torderenca explicava que uns entrenadors portuguesos van muntar la coreografia. 

Claudia Carrión 3

Aquest resultat li ha facilitat el bitllet per anar al Campionat d’Espanya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES