IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tots els primers equips juguen fora de Tordera

Aquest cap de setmana tots els primers equips juguen fora de Tordera

El CPTordera es torna a jugar la permanència aquest cop contra el Cerdanyola, el CEEB Tordera Uni Girona tanca la temporada contra l’Azulejos Helios, el CFTordera es desplaça fins La Jonquera, el Futsal Tordera visita la pista del Vall-Llobrega i el masculí del CEEB Tordera juga contra el CB Quart

Nova jornada esportiva pels primers equips del nostre municipi que disputaran fora de Tordera. Dissabte, el Futsal Tordera visita la pista del Vall-Llobrega en la jornada 24 de segona catalana. Els torderencs buscaran retrobar-se amb la victòria per no perdre la segona posició a la classificació. El partit serà a les 18:00h.

A les 19:00h, el CEEB Tordera Uni Girona acomiadarà un any històric a LF2. Tot i les dificultats viscudes, les de Marc Delemus han aconseguit mantenir-se una temporada més a la categoria i demà, tancaran la lliga a Saragossa contra l’Azulejos Helios. El duel es podrà seguir pel CanalFeb.

En hoquei patins, el CPTordera té una nova oportunitat demà per aconseguir la permanència a l’OK Lliga Plata. Aquest cop serà a domicili contra el Cerdanyola CH. Els torderencs depenen d’ells, però inclús si Ordes i Escola Lubians perdessin contra Vendrell i Vic, respectivament, al Tordera també li serviria un empat. En tot cas, l’objectiu de l’equip és guanyar les 4 jornades que queden per acabar la lliga. Escoltem Franc González, entrenador del CPTordera.

Fran Cerdanyola

“tenim un bon marge encara”

El duel començarà a les 20:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

El sènior masculí del CEEB Tordera visita la pista del CB Quart amb l’aspiració de lluitar per les primeres places de la lliga. A les 20:45h saltaran a pista tots dos conjunts.

Finalment, diumenge juga el CFTordera. Els grocs i vermells es desplacen fins a La Jonquera per disputar la jornada 26 a segona catalana. Després del bon partit contra el líder de la lliga, el primer equip intentarà que les bones sensacions de joc es reflecteixin en el resultat, en una victòria que es resisteix des de fa mesos. El partit començarà a les 17:00h de la tarda i també es podrà seguir per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES