IniciNoticiesEsportsLa patinadora torderenca Claudia Carrión participa a la Copa del món a...

La patinadora torderenca Claudia Carrión participa a la Copa del món a Brasil

Gràcies als bons resultats de la temporada passada, la jove esportista ha estat convocada per la Federació Espanyola de Patinatge per competir fins al 14 d’abril en la primera sèrie dins de la modalitat juvenil solo dance

La jove patinadora torderenca Claudia Carrión ja es troba al Brasil. La Reial Federació Espanyola de Patinatge la va convocar per participar en la World Cup que se celebra fins al 14 d’abril a Brasília. Ho fa en una primera sèrie dins de la seva categoria juvenil i en la modalitat solo dance. Es presenta al Brasil per primera vegada en una World Cup amb la intenció d’aprendre i passar-s’ho bé. La torderenca compartia en El Show dels Esports que era un somni.

Carrión 1

Els bons resultats que acumula la patinadora que entrena al CPA Caldes d’Estrac l’han obert les portes a la cita mundialista i en aquesta aventura està acompanyada per una companya del seu club, una altra patinadora d’Andalusia i els dos entrenadors. La Claudia Carrión explicava que haurà de fer aquests dies.

Carrión 2

“tinc dos discos on ens donen diferents elements a fer”

És el primer campionat oficial d’aquesta temporada a solo dance, ja fins ara ha estat competint amb el quartet júnior del CPA Caldes d’Estrac. L’últim èxit va ser aquest passat cap de setmana a Alcoi on es va proclamar subcampiona d’Espanya.

Claudia Carrión en tercera posició a la World Cup de Brasil
Claudia Carrión amb el seu equip en el Campionat d’Espanya

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES