IniciNoticiesEsportsCap dels primers equips que ha jugat a Tordera ha aconseguit guanyar

Cap dels primers equips que ha jugat a Tordera ha aconseguit guanyar

Només el sènior masculí del CEEB Tordera que jugava a domicili a la pista del Badalonès ha sumat la victòria (58-67)

Jornada esportiva negra pels primers equips de Tordera que han jugat en el nostre municipi aquest darrer cap de setmana. Només el sènior masculí del CEEB Tordera que jugava a domicili a la pista del Badalonès ha sumat la victòria per 58-67 i retalla una posició a la classificació, ara ocupa la novena amb un partit menys.

El CFTordera va perdre dissabte contra la Juventus Lloret per 1 a 2. Els torderencs van fer un molt bon partit, van oferir una molt bona imatge, sent agressiu, generant ocasions i posant contra les cordes els líders de la lliga. Malauradament, l’equip no va poder encarar el partit en la primera part al topar-se constament amb el porter visitant. Però els àrbitres, un partit més, van ser protagonistes. Després de produir-se dues jugades idèntiques, una a cada porteria, només va beneficiar a la Juve. No només van ser aquestes les úniques accions polèmiques que es van viure al municipal d’esports, sinó que el Tordera va acabar molt emprenyat amb l’arbitratge durant tot el partit. El conjunt groc i vermell ocupa l’última posició de la classificació.

El CEEB Tordera Uni Girona va caure al pavelló dels Països Catalans contra el Viladecans (46-55). Tot i emportar-se els dos primers quarts de partit, novament una sortida dolenta de vestidors va decantar l’enfrontament a favor de les visitants a la segona part. Tots dos equips no es jugaven res a la penúltima jornada a LF2.

Diumenge, al CPTordera se li va escapar l’oportunitat d’assegurar-se la permanència un any més a l’OK Lliga Plata en perdre contra l’Olot per 4 a 6. Per contra, la victòria va permetre la salvació a l’Olot. Els visitants van fer bons els primers 25 minuts de joc per dominar i agafar avantatge en el marcador, sempre per davant. La segona part, el Tordera va ser superior aconseguint el 4 a 5, però en els darreres minuts, a porteria buida perquè el porter del Tordera havia pujat a buscar l’empat, l’Olot va marcar el definitiu 4-6. El partit tampoc va estar exempt de polèmiques arbitrals. La jornada la va tancar el Futsal Tordera a casa. Derrota contra el Caldes de Malavella per 2 a 7.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES