IniciNoticiesCulturaEl musical ‘John & Jen’ arriba aquest diumenge al Teatre Clavé

El musical ‘John & Jen’ arriba aquest diumenge al Teatre Clavé

Marc Pociello i Anna Valldeneu són els protagonistes de l’obra ambientada en la societat nord-americana, entre els anys 1950 i 1990

El musical ‘John & Jen’ arriba aquest diumenge a les 18:00h al Teatre Clavé. Es tracta d’una obra ambientada en la societat nord-americana de la segona meitat del segle XX i que té Marc Pociello i Anna Valldeneu com a únics protagonistes. Des del teatre, se subratlla que “és un musical de petit format particularment original” i que “se centra en la complexitat de les relacions que s’estableixen entre germans i germanes i pares i fills”.

L’obra narra la història de Jen Tracy i la relació amb “els dos Johns” de la seva vida: el seu germà petit i, a posteriori, el seu fill. Dividida en tres actes i amb només dos actors sobre l’escenari, ‘John & Jen’ explica els llaços familiars que s’estableixen o el canviant vincle entre els personatges, tot amb pinzellades històriques com la Guerra del Vietnam o el moviment hippie.

El musical tindrà una durada d’una hora i mitja i el preu serà de 16 euros amb entrada anticipada i 18 euros a taquilla.

John & Jen’ es va estrenar a Nova York el juny de l’any 1995 i se’n va fer una revisió el 2015. Ara, arriba a Tordera a través de la direcció de Xavi Duch i Filippo Fanò.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES