IniciNoticiesEsportsAvui els centres d’ensenyament de primària de Tordera celebren la Diada de...

Avui els centres d’ensenyament de primària de Tordera celebren la Diada de l’Esport

Conjuntament amb la regidoria d’Esports i d’Ensenyament, el professorat d’educació física i la col·laboració de diferents entitats esportives del municipi, els alumnes compartiran plegats una jornada practicaran diferents modalitats esportives

Els centres d’ensenyament de primària de Tordera conjuntament amb la regidoria d’Esports i d’Ensenyament, el professorat d’educació física i la col·laboració de diferents entitats esportives del municipi, impulsen aquest divendres la sisena Diada de l’Esport Escolar. Demà 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física.

La Diada d’avui durarà tot el matí i té com a principal objectiu promoure l’esport, gaudir de la convivència i coneixença entre diferents companys. La regidora d’Esports, Toñi Garcia, comparteix que és una iniciativa per passar una bona estona, sense la necessitat de fomentar la competitivitat.

Toñi Diada

“per primera vegada participa l’AFET ajudarà a gaudir de la diada amb una mirada inclusiva”

Participaren tots els alumnes de primària de l’Escola Ignasi Iglesias, Serra de Miralles, Escola La Roureda, Vedruna Tordera, Escola d’Hortsavinyà i l’Escola Brianxa. Se celebrarà a l’entorn de l’Illa de la Tordera i el Camp Municipal d’Esports on practicaran diferents modalitats.

Les entitats esportives del municipi que col·laboren en aquesta jornada són: el CFTordera, el Club Twirling Vila de Tordera, la Penya del Bistec, el TKD+Tordera, el Club Volei Tordera, l’Athletic Club Tordera i l’AFET.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES