IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera afronta el partit de diumenge contra l’Olot en...

El Club Patí Tordera afronta el partit de diumenge contra l’Olot en el Parroquial com una final

Els torderencs farien un pas de gegant per aconseguir la permanència a l’OK Lliga Plata Nord. A casa també juguen el CFTordera, el CEEB Tordera Uni Girona i el Futsal Tordera

Després de l’aturada de Setmana Santa, tots els primers equips de Tordera tornen a la competició en el tram final de temporada. Aquest cap de setmana la majoria juguen al municipi i tenim diferents enfrontaments interessants.

El de més importància serà el duel entre el CP Tordera i el CH Olot. Resten 5 partits per acabar la lliga i només 2 punts separen els dos equips a la classificació. Per això, els torderencs estan obligats a guanyar el partit per assegurar la permanència com més aviat millor. Els jugadors del primer equip, Nico Torres i Sergi Guerrero, afegien que també és important salvar-se abans de viatjar a Galícia en la penúltima jornada de lliga.

Nico i Sergi 1

El conjunt torderenc afronta el partit de diumenge en el Parroquial com una final. Per aquest motiu, l’equip necessita el suport de l’afició per tenir aquest plus a favor. Escoltem els 2 jugadors del CP Tordera. 

Nico i Sergi 2

“són aquests moments que ha de venir la gent a donar escalf”

El partit serà diumenge a les 12:00h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

A segona catalana de futbol, el CFTordera rep la vista al municipal d’esports del líder, la Juventus Lloret. En tota la lliga s’ha mostrat un equip molt sòlid i és el clar favorit a pujar de categoria. Els torderencs estan en una situació completament oposada, en el pou del descens. Així que l’equip de Guillem Ferrer voldrà donar la sorpresa amb una victòria davant l’afició torderenca. L’enfrontament es disputarà dissabte a les 17:00h i el retransmetrà Ràdio Tordera.

A les 19:00h en el pavelló dels països catalans, el CEEB Tordera Uni Girona jugarà l’últim partit a casa. Serà contra el Viladecans, cinquè classificat. Cap dels dos equips es juga res, així que com apunta l’entrenador torderenc, Marc Delemus, és un bon moment per provar coses noves.

Delemus Viladecans

El matx es podrà seguir a través del CanalFEB.

En la jornada de diumenge, el sènior masculí del CEEB Tordera jugarà a la pista del Badalonès, rival que està empatat a punts amb els torderencs, a les 17:45h i el Futsal Tordera ho farà a casa contra el Caldes de Malavella a les 18:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES