IniciNoticiesEducacióFinalitza període d’inscripcions pels nous cursos de català

Finalitza període d’inscripcions pels nous cursos de català

Les inscripcions es poden fer a cpnl.cat/inscripcions/ o al telèfon 93 253 47 46

L’oficina de català de Tordera torna a impulsar dos cursos de català durant aquest mes d’abril. Les inscripcions es poden fer a cpnl.cat/inscripcions/ o al telèfon 932534746 fins al dijous 4 d’abril. Els cursos, que es faran a l’Antic Hospital de Pobres i van a càrrec del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) del Maresme, inclouran del nivell A1 fins al C1 a través de dues ofertes: el curs Bàsic 3 (dilluns i dimecres de 9:30 a 11:30h) i l’Elemental 3 (dimarts i dijous de 18:30 a 20:30h).

Aquest cursos, sota el lema “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure”, són una eina més per permetre a les persones conèixer la llengua oficial i, d’aquesta forma, poder desenvolupar les seves habilitats socials, personals i laborals. La professora de català pel Consorci per a la Normalització Lingüística, Laia Perpinyà, detalla que els cursos van dirigits a persones que no parlen català o que no el saben escriure.

Cursos català

“Els cursos estan adreçats a persones que no parlen català o que no el saben escriure correctament”  

Les classes es faran durant aquest tercer trimestre i estan enfocades a majors de 18 anys, o bé a persones d’entre 16 i 17 anys que no hagin fet l’ESO a Catalunya. Els cursos seran presencials o en línia i es faran activitats fora de l’aula. Començaran el dia 8 i 9 d’abril i per a més informació es pot consultar el web www.cpnl.cat, l’Oficina de Català de Tordera (el dilluns, dimecres i divendres de 9:30h a 13:30h), el correu tordera@cpnl.cat i també al telèfon 932534746.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES