IniciNoticiesEsportsClàudia Isern es proclama campiona d’Europa de Twirling i l’Ariadna Ros obté...

Clàudia Isern es proclama campiona d’Europa de Twirling i l’Ariadna Ros obté una cinquena posició

Les dues atletes del Club Twirling Vila de Tordera van representar la Delegació Espanyola en la categoria Individual Dansa Cadet Femení en el campionat europeu NBTA de Twirling celebrat a Eindhoven

La setmana passada es va celebrar el campionat europeu de Twirling 2024 a Eindhoven (Holanda). 2 atletes del Club Twirling Vila de Tordera, la Clàudia Isern i l’Ariadna Ros, van representar a la Delegació Espanyola en la categoria Individual Dansa Cadet Femení. En la seva primera participació en un internacional, la Clàudia es va proclamar campiona i l’Ariadna va aconseguir una cinquena posició davant un pavelló ple de gom a gom. 2 resultats excel·lents tenint en compte que poques persones arriben aquest certament. L’entrenadora, Miriam Aparicio, mostrava la seva felicitat en declaracions a El Show dels Esports.

Míriam europeu

“estic molt orgullosa d’elles i del que hem viscut”

Juntament amb la Miriam, la Clàudia i l’Ariadna van explicar com van viure l’experiència.

Claudia Ariadna Míriam

En la prova preliminar l’Ariadna va quedar segona i la Clàudia sisena. A la final, van obtenir 77 i 75 punts, respectivament. Tot i els nervis, les dues atletes torderenques van saber defensar els seus exercicis (modificats a última hora al no poder fer acrobàcies).

Míriam europeu 2

Sense temps per descansar, el Club Twirling Vila de Tordera ja està enfocat en les properes competicions.