IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona ensopega contra el Basket Almeda per 59...

El CEEB Tordera Uni Girona ensopega contra el Basket Almeda per 59 a 46

Un parcial molt dolent de 17 a 0 en el tercer quart va trencar un partit que les torderenques tenien igualat al descans

La Federació Espanyola de Bàsquet no s’atura ni per Setmana Santa. Aquest passat cap de setmana totes les competicions van descansar, menys la del CEEB Tordera Uni Girona. A LF2 només falten dues jornades per finalitzar la lliga i el conjunt torderenc ja s’ha assegurat la permanència a la categoria. Dissabte, amb els deures fets, van visitar la pista del Basket Almeda i van perdre per 59 a 46. Les de Cornellà eren un rival directe i amb el triomf contra el Tordera van fer un pas més cap a la salvació. El duel va començar molt igualat amb parcials de 15-14 i 13-14 a la primera part. Però un tercer quart molt dolent, on les torderenques no van anotar cap punt, va trencar els esquenes signant un parcial de 17-0. L’últim temps, el Tordera va intentar remuntar amb un parcial de 14-18, insuficient per capgirar l’avantatge que ja havia agafat el Basket Almeda.

Per l’equip de Marc Delemus segueix sent una assignatura pendent aquesta temporada guanyar fora de casa, només ho va fer en la primera jornada de lliga. El proper dissabte juguen l’últim partit a Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.