IniciNoticiesCulturaEl termini de presentació dels treballs del Concurs de Sant Jordi acaba...

El termini de presentació dels treballs del Concurs de Sant Jordi acaba diumenge

Les novetats d’enguany són la nova modalitat de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual i més categories infantils

El termini de presentació dels treballs del Concurs de Sant Jordi 2024 acaba aquest diumenge 31 de març. Enguany, hi ha diferents novetats pel que fa a les categories del premi infantil “Barón de Carlos”, juvenil i adults, dividides en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca). En aquesta edició, es valorarà de nou la modalitat de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual, on no es contempla edat dels participants. Per altra banda, segons afirma el regidor de Cultura Pere Garcia, s’han fragmentat algunes categories infantils.

Pere Garcia Sant Jordi 1

“Hem fet un parell de categories més perquè abastaven diferències d’anys molt gran”

A més, en el marc del concurs, s’inclouen l’article periodístic “Impromptus Prudenci Bertrana” i la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell.

Així mateix, la convocatòria del concurs de punts de llibre de Sant Jordi també tanca aquest diumenge. Hi pot participar qualsevol persona de 3 anys o més d’edat, la cartolina s’ha de pintar, per una banda, i a la del darrere hi ha de constar el nom i cognoms, telèfon i edat. Es pot recollir la cartolina específica per al treball a la respectiva escola o bé a les oficines de l’Ajuntament de la plaça de la Concòrdia.

El 22 d’abril es farà entrega dels premis de les categories d’adult i la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell al Teatre Clavé. L’endemà 23 d’abril es recupera la Fira de Sant Jordi a la plaça de l’Església. Garcia subratlla que serà una diada farcida d’activitats.

Pere Garcia Sant Jordi 2

La voluntat és que durant el dia hi hagi activitat amb l’objectiu que puguin haver parades del sector literari perquè puguin vendre els seus llibres.

Per informació sobre els premis i les categories podeu consultar les bases AQUÍ
Sol·licitud de participació per participar en el concurs literari de Sant Jordi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES