IniciNoticiesMedi ambientEl Consell Comarcal del Maresme proposa solucions en el manteniment de les...

El Consell Comarcal del Maresme proposa solucions en el manteniment de les rieres i rials

La intenció de l’ens comarcal és que l’Agència Catalana de l’Aigua delegui les competències i el finançament per tal d’actuar amb visió comarcal i municipal

El Consell Comarcal vol posar en marxa un servei per al manteniment de les rieres i rials. L’organisme supramunicipal va presentar a l’últim consell d’Alcaldes la proposta que té per objectiu donar resposta integral als municipis en el manteniment de les conques.

La consellera de Medi Natural del Consell Comarcal, Marta Gómez, afirma que l’objectiu d’aquesta proposta és resoldre la problemàtica que pateix el Maresme amb les rieres i rials. Davant això, des de l’organisme supramunicipal creuen que és responsabilitat de la comarca entomar aquest repte. Per aquest motiu, estan estudiant, des d’un punt de vista econòmic i tècnic, com hauria de ser el disseny d’aquesta gestió integral del servei per tal de donar solucions, crear sinergies i aconseguir resultats més eficients i menys costosos. Escoltem la consellera.

Rieres Maresme

“volem que les solucions i els costos siguin més eficients”

La intenció de l’ens comarcal és que l’Agència Catalana de l’Aigua delegui les competències i el finançament per tal d’actuar amb visió comarcal i municipal. Un estudi que es vol tenir enllestit el mes de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES