IniciNoticiesEsportsFutmas Tournaments organitza la seva primera caminada a Tordera

Futmas Tournaments organitza la seva primera caminada a Tordera

Després de l’èxit dels tornejos de futbol a Mas Mora, l’organització ha decidit començar nous projectes amb noves categories esportives com la de la caminada

Futmas Tournaments organitzarà el pròxim 6 d’abril la seva primera caminada a Tordera. Després de l’èxit dels tornejos de futbol a Mas Mora, l’organització ha decidit començar nous projectes amb noves categories esportives com la de la caminada.L’activitat tindrà com a punt de trobada la Pista de Fibracolor, on s’iniciarà i es finalitzarà la marxa. Serà un recorregut de 12 quilòmetres apte i senzill per a tots els públics, incloent-hi gossos amb la respectiva protecció. Una de les membres de l’organització, Sandra Ortega, subratlla que un dels propòsits és diferenciar-se d’altres actes esportius.

Alejandro i Sandra Ortega

“Volem donar un toc diferencial a tots els esdeveniments esportius”

El recorregut començarà a Fibracolor i es dirigirà fins al castell de Palafolls. Allà els esperarà un avituallament i tot seguit, es tornarà al punt inicial, on es recompensarà els participants amb una botifarrada. Per dotar la caminada d’un punt diferencial, l’organització afirma que la idea és fer parades a certs punts d’interès de la caminada, per tal d’aportar informació cultural i donar un toc professional i de qualitat a l’esdeveniment. Sandra i Alejandro Ortega destaquen que és una marxa apte per a tothom.

Alejandro i Sandra Ortega 2

“És apte per a tothom”

Les inscripcions ja es poden fer mitjançant l’enllaç penjat a l’Instagram de Futmas Tournaments (@futmas.tournaments). Per qui no pugui fer-ho per Internet, també podrà inscriure’s el mateix dia, una hora abans de la caminada, a la mateixa pista de Fibracolor. Tot i això, l’organització demana i agrairia a tothom que els participants s’inscrivissin via internet per poder planificar i organitzar millor la botifarrada i l’avituallament del castell.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES