IniciNoticiesSocietatEl Síndic de Greuges ha rebut durant el 2023 un total de...

El Síndic de Greuges ha rebut durant el 2023 un total de 49 queixes i consultes de Tordera

En general les queixes adreçades al Síndic de Greuges tenen a veure amb polítiques socials, l’administració pública i per temes de tributs

El Síndic de Greuges ha presentat l’informe anual d’actuacions durant el 2023.  L’informe anual del Síndic destaca la necessitat d’enfortir l’estat del benestar social  i territorial. A Tordera durant el 2023 el Síndic va rebre un total de 49 queixes i consultes.

L’adjunt al Síndic de Greuges, Jaume Saura, ha explicat que això no vol dir que tot siguin temes relacionats amb l’Ajuntament, sinó que hi ha temes que depenen de la Generalitat o empreses subministradores.

Síndic

“A Tordera hi ha queixes en subministraments de llum i aigua”

En general les queixes adreçades al Síndic de Greuges tenen a veure amb polítiques socials, l’administració pública i per temes de tributs, o en polítiques d’habitatge, medi ambient o urbanisme i mobilitat. També hi ha queixes en matèria de consum, seguretat ciutadana, cultura i llengua o justícia, entre altres.

El Síndic de Greuges de Catalunya és una de les institucions de la Generalitat de Catalunya. La seva missió és garantir el dret de totes les persones a una bona administració governamental. Ha d’atendre les queixes de les persones que es trobin desemparades davant d’una actuació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES