IniciNoticiesEducacióTordera impulsa “Aula Mentor”, una iniciativa que promou la formació a distància

Tordera impulsa “Aula Mentor”, una iniciativa que promou la formació a distància

Es tracta d’un projecte del Ministeri d’Educació basat en cursos organitzats de diferents àrees formatives

L’Ajuntament de Tordera ha impulsat l’Aula Mentor, una iniciativa que promou la formació en línia en persones majors de 18 anys. Es tracta d’un projecte del Ministeri d’Educació i Formació Professional basat en cursos de diferents àrees formatives. S’impartiran gairebé 250 cursos i s’organitzaran a través de 14 àrees, com anglès, arts gràfiques o imatge i so. Segons el regidor de Formació, Rafa Delgado, l’Aula Mentor ajudarà les empreses a trobar personal més qualificat.

Aula mentor qualificació

“Està orientat a persones que puguin fer una millora dels seus coneixements professionals”

L’Aula Mentor Tordera tindrà un tutor personalitzat i, a més, segons confirma Delgado, els tècnics del Servei Local d’Ocupació hi seran presents per donar l’oportunitat de treballar presencialment.

Aula mentor presencial

Aquest projecte també tindrà la possibilitat de crear itineraris formatius, és a dir, fer un conjunt d’unitats de formació que permetran, si es completen, aconseguir una unitat de competència. D’aquesta manera, completant diversos cursos es podrà assolir una part d’una Formació Professional, la qual acredita que l’alumne pot fer una determinada activitat professional. Es trobarà més informació a la web del Ministeri d’Educació i les inscripcions i preinscripcions es podran fer en línia a la web del consistori.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES