IniciNoticiesPolíticaElisabet Megias demana endurir la llei davant l’onada de robatoris a Tordera

Elisabet Megias demana endurir la llei davant l’onada de robatoris a Tordera

L’alcaldessa torderenca considera que “la multireincidència s’ha de poder atacar des del front legislatiu”

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, ha demanat endurir el Codi Penal davant l’onada de robatoris que ha patit en les darreres setmanes el municipi. La batllessa vincula els furts amb la multireincidència i considera que s’ha de poder fer-li front a través del braç legislatiu. En declaracions a Ràdio Tordera, Megias sosté que és vital tenir lleis més dures per aturar la delinqüència.

Megias llei

“És imperdonable que una mateixa persona pugui multireincidir cada dia, necessitem lleis més dures”

De moment, es troba tot sota investigació policial. Segons l’alcaldessa s’ha detingut l’autor dels robatoris, s’ha reconegut que és el mateix lladre dels fets i s’ha recuperat el material sostret. No obstant això, ha quedat en llibertat, una situació que Megias defineix com a “frustrant”.

Megias frustració

“És frustrant no poder fer res contra l’autor de l’actual onada de robatoris”

Mesos enrere, els alcaldes de Junts al Maresme ja van fer costat l’alcalde de Calella, Marc Buch, que demanava l’expulsió immediata d’aquells delinqüents multireincidents que fossin immigrants en situació irregular. Ara, la batllessa torderenca es mostra optimista amb què s’arribi al Parlament i el Congrés dels Diputats i assegura que les eleccions del 12 de maig serviran per comprovar-ho.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES