IniciNoticiesEsportsAvui és l'últim dia per apuntar-se al campionat de FIFA que organitza...

Avui és l’últim dia per apuntar-se al campionat de FIFA que organitza el Memorial Josep Barceló dins de la Fira Mercat del Ram

Durant els 3 dies de Fira, el mític torneig de futbol 7 estarà present al Parc Prudenci Bertrana amb un estand propi per commemorar els 25 anys d’història i dissabte han preparat aquest torneig pel jovent a partir de les 17:00h de la tarda

Enguany, el Memorial Josep Barceló està d’aniversari, ja que arriben a la xifra de 25 edicions. Per aquest motiu, no només serà especial el torneig mític a mitjans de juny, sinó que també s’estan organitzant activitats durant l’any. Per commemorar l’efemèride, el Memorial Josep Barceló tindrà un estand propi a la Fira Mercat del Ram que comença divendres en el Parc Prudenci Bertrana. Adrià Barceló, membre del comitè l’organitzatiu, explica que podreu trobar durant els 3 dies de Fira.

Adrià Barceló 1

“s’intentarà fer memòria i portar records físics”

El dissabte 23 de març, l’organització ha preparat una activitat pel jovent. A partir de les 17:00h començarà un campionat de FIFA 2024 de la playstation on pot participar tothom amb inscripció prèvia. El torneig es desenvoluparà a través d’eliminatòries en funció del nombre de participants. Dona més detalls Adrià Barceló.

Adrià Barceló 2

“estan sorpresos del nombre de participants que tenim, per això segurament seran eliminatòries directes”

Les inscripcions estan obertes fins avui i tenen un preu de 2 euros. Es poden fer per WhatsApp (622 89 89 70). També hi haurà obsequis per tots els participants.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES