IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament realitza millores en la senyalització de la ruta de la Tourdera

L’Ajuntament realitza millores en la senyalització de la ruta de la Tourdera

S’han reposat vinils de banderoles de seguiment que es trobaven en mal estat, així com s’han reposat algunes plaques identificatives de la ruta que havien desaparegut.

En el marc de les actuacions rutinàries de manteniment de la ruta de la Tourdera, des de l’ajuntament de Tordera s’han realitzat algunes actuacions de millora de la senyalització de la ruta. Un dels principals problemes de la senyalització d’itineraris a l’aire lliure és l’efecte de la intempèrie, que afecta l’estat i conservació de les senyals (temperatures, aigua, etc). El passat dimecres, 13 de març, l’Ajuntament de Tordera ha realitzat una operació de  manteniment de les senyals d ela Tourdera que passen pel municipi, en la qual s’han reposat vinils de banderoles de seguiment que es trobaven en mal estat, així com s’han reposat algunes plaques identificatives de la ruta que havien desaparegut. Ho explica el regidor de medi ambient, Sergi Masó.

Masó Tourdera

“els treballs tenien per objectiu de mantenir en bon estat la senyalització de la ruta”·

La Tourdera és una ruta per fer a peu o amb bicicleta que recorre els cursos fluvials del riu Tordera i la riera d’Arbúcies, i que enllaça la Mediterrània (Costa Brava i Costa Barcelona) amb el Parc Natural i la Reserva de la Biosfera del Montseny.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES