IniciNoticiesComerçEl Condis de Tordera participa a la campanya “posem-li pebrots al càncer”

El Condis de Tordera participa a la campanya “posem-li pebrots al càncer”

El supermercat oferirà unes bosses amb un pebrot verd i un pebrot vermell, que es podran adquirir a canvi d’un donatiu d’1,50 euros. 

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer i Condis Supermercats activen fins dissabte la desena edició de la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” per finançar projectes d’atenció psicosocial per a pacients, els seus cuidadors i les seves famílies. Als supermercats de la cadena s’hi oferiran unes bosses amb un pebrot verd i un pebrot vermell, que es podran adquirir a canvi d’un donatiu d’1,50 euros. 

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” es desenvoluparà als supermercats Condis de Canet de Mar, Arenys de Mar, Vilassar de Mar, Malgrat de Mar i Tordera, aquí al Maresme. Al conjunt de Catalunya es posaran a la venda més de 66.000 bosses de pebrots solidaris. Si esgoten existències, es fregarà una recaptació de 100.000 euros.

Aquesta és la desena edició que Condis i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) col·laboren en la campanya de venda de pebrots solidaris. Els prop de 646.000 euros recaptats en aquesta dècada han servit per ajudar més de 10.000 pacients amb càncer i als seus familiars i cuidadors en cada edició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES