IniciNoticiesSocietatEl conductor d'un ciclomotor ha mort en un accident a la GI-600...

El conductor d’un ciclomotor ha mort en un accident a la GI-600 a Tordera

Es tracta d’un veí de Tordera de 77 anys

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al migdia es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 1,3 de la carretera GI-600 al terme municipal de Tordera. La Policia Local van rebre l’avís a les 13.09 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre un turisme i un ciclomotor. A conseqüència de l’accident, el motorista va resultar ferit greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment va morir. Es tracta d’un home de 77 anys, P.M.D., veí de Tordera.

Arran de la incidència, es van activar diversos dotacions de Policia Local,  quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES