IniciNoticiesSocietatAvui es celebra el dia internacional de les dones amb un acte...

Avui es celebra el dia internacional de les dones amb un acte central a la plaça de l’església

L’associació de dones també organitza de cara el dissabte 16 de Març una caminada popular de 13km una ruta circula per Vallmanya.

Avui es celebra el dia internacional de les dones amb diverses activitats. A les 11:00h, al local de l’Associació de Dones Torderenques hi haurà taller d’espelmes artesanals a càrrec de la Bruixa Verda.

A les 17:30h a la Plaça de l’Església es farà l’acte institucional amb lectura del manifest a càrrec de l’Associació de Dones Torderenques. Tot seguit, teatre d’humor i màgia “Els dons de les dones” a càrrec de la companyia Poker de iaies.

A les 20:30h, al Teatre Clavé es farà l’obra de Teatre ‘La Festa’ (un espectacle inclòs al Festival Zero) amb el preu de 10 euros.

Finalment, a les 21:00h al restaurant La Masia tindrà lloc el sopar de dones a càrrec de l’Associació de Dones Torderenques al preu de 25 euros.

Segons la presidenta de l’associació de dones, Marian Linares tant de bo no fos necessari commemorar el dia internacional.

Dia Internacional de les Dones

“hem de buscar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones” 

L’associació de dones també organitza de cara el dissabte 16 de Març una caminada popular de 13km una ruta circula per Vallmanya. El preu serà de 8 euros (inclou botifarrada a l’arribada, beguda i obsequi).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES