IniciNoticiesEsportsQuasi dos mesos després, el CEEB Tordera Uni Girona torna a jugar...

Quasi dos mesos després, el CEEB Tordera Uni Girona torna a jugar al pavelló dels països catalans

L’últim partit a Tordera va ser el 20 de gener, des de llavors quan els hi ha tocat de locals han jugat a Girona. La resta de primers equips ho faran a domicili

Nova jornada esportiva pels primers equips de Tordera on només el CEEB Tordera Uni Girona jugarà a casa. Ho farà després de quasi 2 mesos, l’últim partit a Tordera va ser el 20 de gener, des de llavors quan els hi ha tocat de locals han jugat a Girona. Només queden 6 jornades a LF2 i aquest cap de setmana poden assegurar la permanència a la categoria. Porten 4 victòries més que l’Andratx i tenen l’average a favor. Ho avançava a Ràdio Tordera l’entrenador del sènior femení, Marc Delemus.

Delemus prèvia Domusa

“l’objectiu que era mantenir la categoria, crec que es podrà assolir amb certa comoditat”

El partit de dissabte serà a les 20:00h contra el Domusa Teknik, equip de Guipúscoa que arriba tercer classificat i que té un gran talent, ja que aquest any ha baixat de Lliga Challenge. Un gran espectacle que es podrà gaudir al pavelló dels països catalans i a la transmissió en vídeo del CanalFEB.

La resta de primers equips juguen a domicili. Comencem per futbol. El CFTordera visita el camp del Farners amb l’esperança de sumar una victòria molt necessària que faci un efecte miracle de cara als propers partits que no es poden fallar si l’equip vol salvar la categoria. El partit serà a les 16:00h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube.

També es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube, el duel del CPTordera a la pista del líder de l’OK Lliga Plata Nord, el Vilafranca. Després de 16 jornades encara no han perdut cap partit i els torderencs arriben a la cita sense el seu capità, Pablo Torres. Seria important sumar punts abans de l’aturada de la competició i per allunyar-se dels equips de baix. El partit començarà a les 20:00h.

Per últim, el sènior masculí del CEEB Tordera afronta la jornada 19 a segona catalana amb la moral pels aires i en el millor moment de la temporada després de sumar 6 victòries seguides. El partit serà a la pista del Bàsquet Bufalà, rival directe, a les 19:15h.

I el partit del Futsal Tordera serà a Cadaqués a les 18:15h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES