IniciNoticiesEducacióS’engega un cicle de xerrades sobre "educar en família"

S’engega un cicle de xerrades sobre “educar en família”

Es tractaran temes preventius i sensibilitzadors des d’un vessant socio-emocional, tenint en compte l’edat, les necessitats i els límits que és important posar com a adults.

L’Ajuntament de Tordera iniciarà el proper 12 de Març un cicle de xerrades titulat “eduquem en família”

Aquest projecte té com a principal repte treballar amb la importància d’un acompanyament adequat per garantir que aquesta identitat sigui positiva i segura. Ho explica el regidor d’educació, Pere Garcia.

Eduquem en família 1

“vol ser un espai d’acompanyament a les famílies”

Aquest espai formatiu per a famílies amb infants de 6 a 12 anys, està pensat com un taller/xerrada en línia on poder reflexionar sobre l’acompanyament a una identitat digital saludable. Es tractaran temes preventius i sensibilitzadors des d’un vessant socio-emocional, tenint en compte l’edat, les necessitats i els límits que és important posar com a adults. Es donarà una vessant positiva parlant de bones pràctiques i de com enfortir les relacions que tenim amb els nostres fills i filles combinant connexió i entesa amb fermesa amable que puguem sostenir. Escoltem Pere Garcia.

Eduquem en família 2

La primera xerrada serà el dimarts, 12 de març sota el títol educant en el món digital adreçat a famílies amb fills i filles entre 6 i 12 anys. L’activitat es farà online de 17:30 a 19:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES