IniciNoticiesEsportsEl 25è Memorial Josep Barceló estrenarà categoria femenina

El 25è Memorial Josep Barceló estrenarà categoria femenina

La junta organitzadora reconeix que volia “fer alguna novetat” i “posar-se al dia”

El Memorial Josep Barceló ja ha engegat motors i aquest any presenta una novetat per commemorar la 25ena edició. Després d’un quart de segle de vida, el mític torneig estrenarà a mitjan juny la categoria de futbol femení. Un dels membres del comitè organitzatiu, Quim Barceló, reconeix que la junta veia la necessitat de fer quelcom especial i “posar-se al dia”.

Memorial femení

“Havíem de fer alguna novetat i posar-nos al dia”

Com a conseqüència, s’han reduït equips del quadre de futbol masculí per tal de poder encabir tots els equips. De moment, es preveu que per les tres categories masculines (2012, 2013 i 2014) hi hagi uns 16 equips, mentre que per l’única categoria femenina (Infantil) n’hi hagi uns 12. Ara per ara, encara no s’han revelat quins equips hi assistiran.

Amb relació a la presència d’equips estrangers al torneig, cada cop és més complicat que hi assisteixin, sobretot a causa de les despeses. Barceló admet que s’està intentant que enguany vinguin, però que és una tasca difícil.

Memorial estrangers

Per altra banda, el Memorial Josep Barceló tindrà un estand propi a la Fira del Ram, que se celebrarà el 22, el 23 i el 24 de març. Segons el comitè organitzatiu es prepararà alguna sorpresa amb activitats pel jovent. Així mateix, també és possible que es tanqui una cursa popular per aquelles dates. Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat del 25è Memorial Josep Barceló podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES